Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Francesc Guerra, nou gerent del Sant Hospital de la Seu i l'Hospital del Pallars

Francesc Guerra, nou gerent del Sant Hospital de la Seu i l'Hospital del Pallars

L'òrgan de selecció l'ha escollit per unanimitat entre un total de 14 candidats. Ara les direccions dels dos centres sanitaris han de ratificar la designació
Sant Hospital de la Seu
15/03/2017 11:07

L'òrgan de selecció del nou director gerent del Sant Hospital de la Seu i de l'Hospital del Pallars ha escollit Francesc Guerra Maestre com a candidat proposat per al nou càrrec. Els representants de la Xarxa d'Hospitals de l'Alt Pirineu han votar per unanimitat l'opció de Guerra, d'entre un total de 14 candidats.

Els propers dies, la decisió ha de ser ratificada per les direccions del patronat de la Fundació Sant Hospital (FSH) i de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), que ja havien aprovat per àmplia majoria la convocatòria del concurs per designar un gerent conjunt dels dos centres sanitaris pirinencs.

Francesc Guerra Maestre és llicenciat en Ciències Econòmiques, especialitzat en Empresa, per la Universitat de Barcelona. També és diplomat en Ciències Empresarials, especialitzat en Fiscal, i Màster en Business Administration (MBA) per ESADE. La seva darrera experiència professional ha estat de gerent a l'empresa del grup assegurador CASER, concretament en la gestió de tres centres sanitaris ubicats a la província de Badajoz. Anteriorment, Guerra va formar part de la gerència a l'USP Institut Universitari Dexeus. També va exercir de cap de l'Àrea Econòmica financera i gerent de l'Hospital Clínic, a Barcelona.

Mostrar formulari de contacte