Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Francisco Javier Galindo presenta el llibre 'La Seu, 1936'

Francisco Javier Galindo presenta el llibre 'La Seu, 1936'

L'obra recorda el convuls inici de la Guerra Civil a la ciutat La presentació serà aquest dimecres a les 8 del vespre a la Sala de la Immaculada

'La Seu, 1936'
'La Seu, 1936'
02/01/2012 12:46

L'urgellenc Francisco Javier Galindo Llangort presenta el llibre La Seu, 1936. L'obra es donarà a conèixer aquest dimecres a les 8 del vespre a la Sala de la Immaculada, al Centre Cultural Les Monges.

La introducció de l'acte anirà a càrrec de l'historiador Lluís Obiols, juntament amb l'autor. La Seu, 1936 és un repàs històric i personal als moments convulsos que va patir la ciutat just a l'inici de la Guerra Civil, precisament l'any que va néixer l'autor del llibre.

A la introducció, Galindo subratlla que l'obra és "un recordatori d'un enfrontament sagnant", però matisa que s'ha fet "sense cap propòsit de ressucitar el que ja creiem enterrat". L'autor considera adient recordar aquells fets quan se n'acaba de complir el 75è aniversari.

El llibre, editat per Edicions Salòria, es completa amb un recordatori de tots els urgellencs i urgellenques que van néixer l'any 1936, tant abans com després de l'alçament militar que va marcar l'inici de la Guerra Civil.

Mostrar formulari de contacte