Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Gairebé 2.400 joves del Pallars Jussà han utilitzat aquest estiu el Bus de la Festa

Gairebé 2.400 joves del Pallars Jussà han utilitzat aquest estiu el Bus de la Festa

16/09/2011 19:52

La novena edició del 'Bus de la Festa' del Pallars Jussà ha tancat amb un rècord de viatgers. Un total de 2.398 joves han utilitzat aquest servei per anar a les festes majors de la comarca. Joan Ubach, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha valorat molt positivament aquests resultats i ha indicat que ''són la confirmació que cada dia més els joves opten per aquest sistema de transport per anar de festa, evitant així els riscos que aquest tipus de rutes nocturnes suposen per a la salut dels joves''.

Dins del calendari del Bus de la Festa s'han inclòs un total de 16 festes majors i el festival de música joves Festipallars, que va registrar 322 viatgers, el nombre màxim d'usuaris.

Aquest servei, que organitza el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal en col·laboració amb diversos ajuntaments i comissions de festes, inclou dues línies, una que cobreix les festes de la Conca de Tremp i Conca Dellà, mentre que una altra s'encarrega del transport a les festes de les àrees d'influència de la Pobla de Segur, la Conca de Dalt i la Vall Fosca.