Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Gairebé 41.000 ciutadans ja han recollit els seus lots d’euros andorrans

Gairebé 41.000 ciutadans ja han recollit els seus lots d’euros andorrans

El termini per adquirir els lots reservats per als andorrans i residents finalitza el 31 de desembre
Euros andorrans
25/11/2015 18:55

Un total de 40.805 andorrans i residents ja han recollit els seus lots d’euros per a ciutadans d’Andorra al Servei de Tràmits del Govern. Del total de 70.000 lots reservats per als ciutadans del país per ser adquirits al seu valor facial, 41.931 ja han estat venuts, i d’aquests se n’han recollit 40.805.

El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha recordat en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d’aquest dimecres que el termini per recollir aquests lots finalitza el proper 31 de desembre i que un cop passada aquesta data els ciutadans que no hagin recollit el seu lot ja no el podran demanar.

El Govern va decidir reservar un total de 70.000 lots d’euros andorrans per ser distribuïts al seu valor facial perquè totes les persones censades al país disposessin d’un paquet. D’aquesta manera es volia evitar l’especulació ja que tots els residents tenen garantit l’accés a les monedes.

Passat un any de la seva distribució, però, ja es va anunciar que finalitzaria el temps per poder-les recollir, i per tant els euros que no s’hagin venut abans del 31 de desembre seran introduïts al mercat per a ús corrent.

Mostrar formulari de contacte