Sou a: Inici / Notícies / Gerard Gombau, campió de l'Open Internacional de Tànger

Gerard Gombau, campió de l'Open Internacional de Tànger

El jove karateka urgellenc va superar els representants de les seleccions del Marroc i Itàlia en categoria cadet. Joel Bañeres es va quedar a prop del podi del seu grup amb un quart lloc

Gerard Gombau, al podi de l'Open Internacional de Tànger
21/03/2017 17:58

Nou èxit del Karate Kobudo Pirineus en aquest inici de temporada. L'urgellenc Gerard Gombau ha guanyat el 8è Open Internacional de Tànger (Marroc) en categoria Kata cadet. El torneig es va disputar dissabte passat, dia 18, amb la participació de tres representants de l'entitat de la Seu.

Gombau havia quedat enquadrat en una lligueta molt difícil i va haver d'eliminar als 3 millors competidors marroquins i un italià, els quals van donar un nivell molt alt. Tot i la dificultat, el jove karateka pirinenc va aconseguir vèncer, cosa que donava més valor al resultat final.

A l'Open també hi va competir Joel Bañeres Casalilla, que va superar diferents rondes, incloent combats amb membres de la selecció nacional del Marroc, i va lluitar pel tercer lloc final en Kata de majors de 16 anys. Finalment va quedar quart. De la seva part, Adrià Bartumeu va superar dues rondes en Kumite Junior +63kg, en una lliga molt complicada i amb rivals que actualment ja competeixen a nivell mundial.

Des del Karate Kobudo Pirineus s'ha valorat la "gran actuació de l'equip en un campionat d'alt nivell, amb més de 10 països participants i amb molts membres de la selecció marroquina, que és dins del 'top ten' del karate mundial".