Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Gilabert aconsella als ajuntaments prioritzar els projectes amb el finançament garantit

Gilabert aconsella als ajuntaments prioritzar els projectes amb el finançament garantit

28/05/2010 09:36

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha recomanat als alcaldes del Pallars Jussà "prioritzar els projectes que ja tenen el finançament garantit". Gilabert també ha instat aquest dijous en un visita a la comarca pirinenca "a estudiar la viabilitat de les propostes que es facin des dels consistoris".

Els polítics del Pallars Jussà han expressat a Gilabert la seva "preocupació" i "indignació" per les mesures de limitació de l'endeutament anunciades pel Govern de l'Estat. En aquest sentit, Gilabert ha afirmat que amb aquestes mesures l'administració superior ha demostrat que "és incapaç de visualitzar situacions que es produiran al 2011 de molts Ajuntaments hipotecats". I hi ha afegit: "Malauradament ara es farà pagar les conseqüències d'una mala política econòmica a les administracions més febles, com són els Ajuntaments'.

El President de la Diputació ha visitat la recuperació del Castell d'Ós de Balaguer (Noguera) i també l'adequació de la carretera de Santa Linya (Noguera), una obra que ha costat quasi 1,5 milions d'euros. Jaume Gilabert també ha visitat el municipi de Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà).

Mostrar formulari de contacte