Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Governació instaura la tramesa telemàtica per a les comunicacions amb els ens locals

Governació instaura la tramesa telemàtica per a les comunicacions amb els ens locals

El canvi suposarà un estalvi en correu postal, ja que ara les administracions s'envien una mitjana de 14.000 documents anuals El nou sistema s'ha presentat aquest dimarts per als ajuntaments i consells de l'Alt Pirineu i Aran

Tramesa telemàtica
Tramesa telemàtica
03/02/2010 10:47

A partir de l’1 de març, la tramesa de les actes i acords de les entitats locals del Pirineu al Departament de Governació s’haurà de fer per via telemàtica, mitjançant l’extranet de les administracions catalanes (eaCat) i amb signatura electrònica. El nou sistema s'ha presentat aquest dimarts a Tremp, en un acte adreçat als ajuntaments i consells de tot l'Alt Pirineu i Aran.

Amb aquesta nova Ordre, la tramesa telemàtica substitueix definitivament la del correu ordinari en suport paper, fet que suposarà un gran estalvi econòmic i de temps, ja que anualment els ens locals trameten una mitjana de 14.000 documents.

Aquest nou procediment no només farà més fàcil la tramesa de les actes i dels acords, sinó que també farà més àgil la seva recepció per part dels Serveis Territorials del Departament de Governació, la seva anàlisi i, si cal, la comunicació de les esmenes que s’hagin de proposar des del punt de vista de la legalitat vigent.

Governació té la voluntat d’impulsar tots els procediments i mitjans que ajuden que les administracions públiques de Catalunya siguin més eficaces i eficients, i que faciliten la seva interconnexió.

Mostrar formulari de contacte