Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Homenatge de les Valls de Valira a mossèn Ramon Porredon

Homenatge de les Valls de Valira a mossèn Ramon Porredon

L'agost de l'any passat es va jubilar després de servir durant 32 anys a diverses parròquies del municipi. L'acte de reconeixement va comptar amb una missa de celebració, un concert i discursos d'agraïment

Homenatge a mossèn Ramon Porredon (Foto: Núria Duró)
Homenatge a mossèn Ramon Porredon (Foto: Núria Duró)
21/09/2015 10:10

Els veïns de diversos nuclis de les Valls de Valira han dut a terme aquest diumenge, 20 de setembre, un homenatge a mossèn Ramon Porredon, que l'agost de l'any passat es va jubilar després de servir durant 32 anys a les parròquies de Sant Andreu d'Arcavell, Sant Roc de la Farga de Moles, Santa Eugènia d'Argolell, Sant Martí d'Ars, Santa Eulàlia de Mèrida d'Asnurri, Sant Joan Baptista de Sant Joan Fumat, Sant Tomàs de Calbinyà i Sant Romà de Civís.

L'acte de reconeixement va comptar amb una missa de celebració a Arcavell, discursos d'agraïment de diversos veïns dels pobles i la intervenció de l'alcalde del municipi, Ricard Mateu. Tot seguit, es va tocar amb l'acordió la cançó 'Amics per sempre' i es va poder escoltar les interpretacions de la Coral Signum. La jornada va finalitzar amb un vermut popular, a càrrec del veïnat i l'Ajuntament.

Mostrar formulari de contacte