Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ICV Alt Urgell organitza una xerrada sobre les pensions

ICV Alt Urgell organitza una xerrada sobre les pensions

La diputada d'ECP Aina Vidal exposarà els riscos actuals del fons espanyol i les possibles solucions. L'acte és aquest divendres a les 8 del vespre a la Sala de la Immaculada

Xerrada d'ICV Alt Urgell sobre les pensions
Xerrada d'ICV Alt Urgell sobre les pensions
02/03/2017 19:30

ICV Alt Urgell organitza a la Seu un acte sobre les pensions, amb la presència d'Aina Vidal, diputada al Congrés per En Comú Podem i portaveu a la Comissió del Pacte de Toledo. L'acte serà aquest divendres, dia 3, a les 8 del vespre a la Sala de la Immaculada.

Sota el lema 'Treball digne, pensió digna', Vidal oferirà el seu punt de vista sobre l'actual debat relatiu a les pensions, després de l'aparició de notícies alarmants sobre aquesta qüestió com ara l'esgotament del fons de pensions de l'Estat espanyol o el fet que el Banc d'Espanya hagi aconsellat allargar l'edat de jubilació als 68 anys o fins i tot més enllà.

Des d'Iniciativa defensen que "sí que hi ha diners per a les pensions" i exposaran les accions que consideren que cal dur a terme per evitar que Espanya derivi els fons previstos per a aquesta finalitat cap a d'altres qüestions que no hi tenen res a veure, com ara la reducció del deute públic o bé el pagament de nòmines.

Mostrar formulari de contacte