Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inauguració de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp

Inauguració de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp

26/01/2010 10:55

L’escola andorrana de segona ensenyança de la Vall d’Orient, a Encamp, s'inaugura aquest dimarts. El nou equipament es va estrenar el passat 9 de setembre de 2009, després de gairebé tres anys d’obres a càrrec de la constructora EMPUB. El cost de la inversió ha estat d'aproxiamadament 13,3 milions d'euros.

La infraestructura, obra dels arquitectes Fermí Ginjaume i Marina Fité, té capacitat per a 450 alumnes, tot i que actualment hi estan inscrits 350 estudiants. El nou centre acull alumnes d’entre 12 i 17 anys que procedeixen d’Encamp, Canillo, el Pas de la Casa i Escaldes-Engordany.

L'edifici consta de quatre plantes, cadascuna amb un nombre d’aules distribuïdes per especialitats, (laboratoris, aules d’educació artística, de música, de matemàtiques, d’informàtica...). La nova escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp també disposa d’una biblioteca, d’una sala d’actes, d’un espai cuina-menjador, d’una àmplia sala gimnàs equipada amb un rocòdrom i dos patis exteriors, entre d’altres característiques.

L’acte d’inauguració de la nova escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp comptarà amb la presència del cap de Govern, Jaume Bartumeu, del ministre d’Ordenament Territorial, Medi Ambient i Agricultura, Vicenç Alay, i la ministra d’Educació i Cultura, Susanna Vela. El cap de Govern descobrirà una placa commemorativa i posteriorment les autoritats i els alumnes  edicaran unes paraules al públic assistent.

En acabar els parlaments, el cor de l’escola interpretarà diverses cançons. Tot seguit és realitzarà una visita per conèixer el nou centre educatiu. L’acte es clourà al menjador amb una refrigeri preparat per alumnes i professors.

L’escola de segona ensenyança d’Encamp es troba a la carretera de les Riberaygües s/n (Encamp).

Mostrar formulari de contacte