Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inaugurat a la Seu el Centre d'Aliments per la Solidaritat

Inaugurat a la Seu el Centre d'Aliments per la Solidaritat

El local, al qual s'hi ha fet una reforma integral, està ubicat al carrer dels Canonges L'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, elogia la col.laboració entre les entitats solidàries de la ciutat
Caritas - Inauguració local
30/11/2011 13:36

L'Arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, ha presidit aquest dimarts, juntament amb autoritats locals i comarcals, l'acte d'inauguració dels nous locals que Càritas ha adequat a la Seu d'Urgell per al projecte Aliments per la solidaritat. La iniciativa, que també compta amb la participació del Consorci d'Atenció a les Persones (integrat per l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal), la Creu Roja i l'ONG local la Seu Solidària, ha estat elogiada per Vives, que considera que aquest tipus de col.laboració fa que la ciutat sigui un exemple a seguir.

Vives ha encoratjat els implicats en el projecte a continuar treballant en tasques solidàries, per donar resposta al lema de la campanya de Càritas d'enguany: "Viu senzillament per què senzillament els altres puguin viure". L'arquebisbe d'Urgell també ha ofert la possibilitat de trobar més dependències de l'església per destinar-les a aquesta tasca.

Espai reformat

Càritas s’ha fet càrrec de l’arranjament d’un local al carrer dels Canonges, tot fent-hi una rehabilitació integral. S’han refet els sostres i la pintura, s'ha renovat la instal·lació elèctrica i s'hi ha posat aparells de refrigeració per a la conservació d’alguns aliments. El cost de les obres ha estat de 35.000 euros, que han estat assumits en bona part per l'entitat solidària del Bisbat.

En aquest espai s’atendran les necessitats puntuals i s’ampliarà la recollida a d’altres tipus de productes que no siguin aliments clàssics, com ara arròs o llegums. Així, també s’aprofitaran les ofertes dels grans magatzems per tal de maximitzar i distribuir els aliments frescos que es veuen obligats a llençar diàriament als contenidors.

Mostrar formulari de contacte