Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Inauguren a Castellbò un nou punt d'informació del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Inauguren a Castellbò un nou punt d'informació del Parc Natural de l'Alt Pirineu

A l'acte d'aquest dijous està prevista l’assistència del conseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar
Mapa del Parc Natural de l'Alt Pirineu
27/08/2008 10:35

El conseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar, inaugurarà aquest dijous un nou punt d’informació del Parc Natural de l’Alt Pirineu, situat a Castellbò. L’espai informatiu, que ja funciona des d’aquest estiu, ha estat finançat amb fons provinents del pressupost general del Parc pirinenc. Un cop es faci el balanç d’activitat dels últims mesos la Generalitat decidirà si l’oficina turística continua oberta tot l’any o bé és operativa només en determinades èpoques.

La instal.lació ocupa la planta baixa d’un local propietat de l’Entitat Municipal Descentralitzada de la Vila i Vall de Castellbò. L’espai, que ocupaven abans les antigues escoles, s’ha remodelat i s’hi ha habilitat una sala per a reunions i una recepció, amb nombrosa documentació del Parc Natural de l’Alt Pirineu i de la zona. A l’oficina ja s’hi ha dut a terme un taller ocupacional compartit entre els municipis de Montferrer i Castellbò i les Valls de Valira.

L’alcalde del municipi de Montferrer i Castellbò, Ramon Fierro, s’ha mostrat convençut que aquesta acció de promoció haurà de servir per dinamitzar el territori. “Tenim moltes esperances que aquestes iniciatives turístiques puguin contribuir a difondre el potencial de la Vall”, indica Fierro. L’Ajuntament també ha sol.licitat al Parc Natural de l’Alt Pirineu la construcció d’un Centre d’Interpretació a Sant Joan de l’Erm, tot i que encara no hi ha partida econòmica assignada per a aquest projecte.

Mostrar formulari de contacte