Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Integra Pirineus, premiada en la VI edició del programa de transformació social B-Value

Integra Pirineus, premiada en la VI edició del programa de transformació social B-Value

El projecte guardonat, “Donem Vida al Bosc-CO₂”, vol assolir aliances amb empreses per promoure la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables a través de la gestió forestal sostenible i la producció de biomassa als boscos del Pirineu

13/12/2022 19:40

La sisena edició del programa de transformació social B-Value, impulsat per la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Ship2B, i copromogut per la Fundació Juan Entrecanales de Azcárate, ha premiat la Fundació Privada Integra Pirineus pel seu projecte "Donem Vida al Bosc-CO₂". En la celebració del Demo Day de la iniciativa, també es va guardonar el passat mes de novembre A+Famílias, la Fundació Blum i la Fundació Tac Osona.

Integra Pirineus va rebre 12.500 euros i la contractació d'una estratègia creativa per a una campanya de la prestigiosa agència de comunicació After, així com una consultoria estratègica i de connexió d’empreses per part de la xarxa Hazloposible. 

El projecte premiat vol assolir aliances amb empreses amb les quals es comparteixen valors per continuar promovent la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables, a través de la gestió forestal sostenible i la producció de biomassa als boscos del Pirineu.

Transformació del tercer sector a través de la innovació

B-Value és una iniciativa per a entitats socials que promou la transformació del tercer sector a través de la innovació. De les 40 entitats que van iniciar el programa, 10 d'elles van ser seleccionades com a finalistes per a la setmana intensiva de mentories que les preparava per a l'esdeveniment final, el Demo Day.

La Fundació Privada Integra Pirineus és una entitat que neix a l’Alt Urgell el 2011 i té la voluntat de contribuir a la inserció social i laboral de persones en situació de risc d’exclusió social, amb especial atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de la salut mental.

  • Lliurament dels premis del programa de transformació social B-Value (Foto: B-Value)
    Lliurament dels premis del programa de transformació social B-Value (Foto: B-Value)
  • Equip d'Integra Pirineus al lliurament de premis (Foto: Integra Pirineus)
    Equip d'Integra Pirineus al lliurament de premis (Foto: Integra Pirineus)

Mostrar formulari de contacte