Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Intercanvi del CEIP Pau Claris amb escoles de França, Itàlia i Irlanda

Intercanvi del CEIP Pau Claris amb escoles de França, Itàlia i Irlanda

Els quatre col.legis contrastaran els seus treballs sobre el respecte al medi ambient El projecte forma part del programa Comenius, per millorar el coneixement de l'anglès

CEIP Pau Claris
CEIP Pau Claris
16/10/2008 16:28

El CEIP Pau Claris acollirà aquesta setmana vinent una reunió d'intercanvi amb tres altres escoles europees, amb les quals està desenvolupant un programa Comenius de llengua anglesa. Entre dilluns i divendres, dos representants de cada centre contrastaran els treballs dels seus alumnes en aquesta matèria.

L'intercanvi es fa amb l'Escola Primària Pública de Jourgnac (França), la Direzione Didattica Statale de Follonica (Itàlia), i la llar d'infants i escola integrada de Lough View (Irlanda).

El projecte treballa conjuntament per sensibilitzar els alumnes amb la idea d'un entorn sostenible. Cada escola farà la seva pròpia diagnosi i reflexionarà sobre com aportar solucions senzilles per millorar el medi ambient, i per tant la qualitat de vida de tots plegats.

Els nens i les nenes intercanviaran treballs utilitzant la llengua anglesa i la pròpia de cada país. El projecte també vol "promoure la justícia social i el respecte per les diferents cultures i races", i alhora "millorar els resultats educatius en llengua anglesa".

Mostrar formulari de contacte