Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Intervinguts prop de 18.000 euros en un control a la Farga de Moles

Intervinguts prop de 18.000 euros en un control a la Farga de Moles

Els diners els portava un conductor de 43 anys i estaven amagats a les butxaques d'una jaqueta. Els fets es van produir aquest dimecres a la tarda

Intervenció de divises a la duana de la Farga de Moles
Intervenció de divises a la duana de la Farga de Moles
19/11/2020 14:33

La Guàrdia Civil ha comunicat la intervenció de prop de 18.000 euros en divises en un control a la duana de la Farga de Moles. Els fets es van produir aquest dimecres pels volts de les 7 de la tarda.

Efectius de la Secció Fiscal van aturar un home de de 43 anys, de nacionalitat espanyola, que conduïa un vehicle de la marca Mercedes-Benz provinent d'Andorra. Com a conseqüència d'un registre més minuciós de el vehicle, es va trobar a dins d'una jaqueta dos sobres que contenien la quantitat de 18.575 euros. Després de verificar la xifra exacta per part dels agents en les dependències de l'Agència Tributària, i en presència de l'oficial de Viatgers, es va procedir a aixecar acta per la comissió d'una infracció a la normativa sobre blanqueig de capitals. (Llei 10/2010), atès que el conductor superava el límit de 10.000 euros en efectiu amb el qual es pot creuar la frontera.

L'infractor va continuar el viatge amb 1.000 euros en concepte de "mínim de supervivència". La resta es va dipositar a la Duana de la Farga de Moles, a disposició de la Comissió per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.

Mostrar formulari de contacte