Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ipcena vol que s'investiguin els funcionaris i càrrecs del Govern aranès arran del nou detingut pel cas Cachou

Ipcena vol que s'investiguin els funcionaris i càrrecs del Govern aranès arran del nou detingut pel cas Cachou

L'entitat ecologista demana a la síndica d'Aran que aparti l'agent arrestat d'activitats relacionades amb l'ós bru

Investigació sobre la mort de l'ós Cachou (Foto d'arxiu/Mossos d'Esquadra)
Investigació sobre la mort de l'ós Cachou (Foto d'arxiu/Mossos d'Esquadra)
09/06/2021 19:15

L'entitat ecologista Ipcena vol que s'investiguin tots els funcionaris i càrrecs públics del Govern aranès que hagin pogut tenir relació amb el tractament de dades o informacions sobre la mort de l'ós Cachou. La petició arriba després de la nova detenció d'un agent de Medi Ambient per la mort del plantígrad.

Ipcena demana a la síndica d'Aran que aparti al nou detingut d'activitats relacionades amb l'ós bru mentre duri el procediment penal i fins que existeixi sentència ferma. Així mateix, l'entitat ecologista recorda que ja hi ha tres funcionaris investigats: dos agents de Medi Ambient i el responsable d'Espais Naturals del Conselh Generau.

La demanda vol evitar que el detingut i investigat pugui alterar el curs del procediment penal mitjançant el seu accés a documents, expedients o informes que puguin ser modificats o alterats en la seva qualitat de treballador del departament de Medi Ambient del Conselh Generau.

En l'afer de la mort de l'ós Cachou -suposadament per enverinament- s'està investigant un total de 6 persones.

Mostrar formulari de contacte