Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan-Enric Vives participa en la trobada anual de bisbes a Terra Santa

Joan-Enric Vives participa en la trobada anual de bisbes a Terra Santa

11/01/2010 16:44

El Bisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, està realitzant una visita a Terra Santa, com a representant de la Conferència Episcopal Espanyola a la trobada que hi fan cada any bisbes d'Europa, el Canadà i els Estats Units.

La jornada d'enguany està centrada en la difícil situació de l'est de Jerusalem, on encara persisteixen les tensions per la construcció de nous assentaments israelians. Es vol donar suport als cristians de Terra Santa que, com a minoria, es troben enmig del conflicte entre les dues grans comunitats: israelians i palestins.

Els prelats que conformen l'Encontre provenen d'Espanya, Andorra, el Regne Unit, el Canadà, els Estats Units, França, Itàlia, Bèlgica, Portugal i Islàndia. Monsenyor Vives ha concelebrat la divina litúrgia en ritu sirià amb el Bisbe Vicari del Patriarcat Catòlic Sirià de Jerusalem, Pierre Melki, i ha compartit amb la comunitat la festa i el dinar.

Es preveu que els bisbes siguin rebuts pels Presidents d'Israel, Shimon Peres, i de l'Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas.

Mostrar formulari de contacte