Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joan-Enric Vives rep el nou síndic d'Aran, Francesc Boya

Joan-Enric Vives rep el nou síndic d'Aran, Francesc Boya

El bisbe copríncep conversa sobre la conservació del patrimoni eclesiàstic
Reunió entre Joan-Enric Vives i Francesc Boya
25/07/2007 17:01

El bisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, ha rebut al Palau Episcopal la visita oficial del nou síndic general d’Aran, Francesc Boya. El dirigent aranès va estar acompanyat de la Consellera de Cultura de la vall i del responsable de Conservació de Patrimoni.

Segons ha informat el Bisbat, l’entrevista, ha durat una hora aproximadament i s'ha desenvolupat en un ambient cordial que ha posat de manifest les bones relacions entre ambdues institucions.
La reunió s'ha aprofitat per tractar temes relacionats amb la conservació del patrimoni de la Vall d’Aran. A la sortida, Francesc Boya ha expressar la “satisfacció per l’entesa entre les dues institucions” i ha posat èmfasi en la voluntat del Conselh de mantenir i enfortir la col•laboració actual per la recuperació del Patrimoni eclesiàstic i cultural.

Francesc Boya ha estat elegit síndic d’Aran després de les recents eleccions al Conselh Generau, celebrades el 27 de maig passat. El seu partit, Unitat d’Aran, governa mitjançant un pacte amb el conseller electe del Partit Renovador d’Arties e Garós (PRAG). Boya prenia el relleu del fins ara síndic general, Carlos Barrera (CDA).

Mostrar formulari de contacte