Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Joc de Cartes' dedica un programa a la cuina de l'Alt Urgell

'Joc de Cartes' dedica un programa a la cuina de l'Alt Urgell

Els protagonistes de l'espai d'aquesta setmana són tres establiments regentats per famílies. Es podrà veure avui dimecres (21.55 h) a TV3

28/08/2019 10:45

El programa de TV3 'Joc de Cartes' dedica l'espai d'aquesta setmana a la cuina de l'Alt Urgell. En aquesta ocasió els competidors són tres establiments de la comarca regentats per famílies. Es podrà veure avui dimecres a la nit (21.55 h).

Els tres restaurants que hi apareixeran són del nord de l'Alt Urgell: L'Era del Julià (Arcavell), Cal Serni (Calbinyà) i Cal Teixidó (Estamariu). Tal com és habitual, els establiments que hi concursen mostraran les seves millors propostes gastronòmiques tot tenint com a comensals els seus rivals, que han de puntuar l'experiència en base a cinc criteris: l'espai, la cuina, els plats, el servei i la relació qualitat-preu. El presentador, el cuiner Marc Ribas, també hi aporta la seva puntuació i entre les quatre valoracions es decideix el guanyador final.

'Joc de Cartes' s'emet a TV3 des del 2017 i en dos anys ha esdevingut un dels programes més seguits a Catalunya. En les anteriors temporades també ha enregistrat a d'altres comarques pirinenques, com ara l'Alta Ribagorça, la Cerdanya i el Solsonès. Ara s'hi afegeix l'Alt Urgell. L'èxit del projecte (inspirat en el programa alemany My restaurant rocks) ha fet que darrerament també se n'hagi fet adaptacions a les televisions del País Valencià, el País Basc i Madrid.

  • 'Joc de cartes' dedicat a l'Alt Urgell (Foto: CCMA)
    'Joc de cartes' dedicat a l'Alt Urgell (Foto: CCMA)
  • 'Joc de Cartes' a l'Alt Urgell
    'Joc de Cartes' a l'Alt Urgell

Mostrar formulari de contacte