Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jordi Ausàs presideix el sopar del programa Noces d'Or amb 150 parelles de l'Alt Pirineu i Aran i Lleida

Jordi Ausàs presideix el sopar del programa Noces d'Or amb 150 parelles de l'Alt Pirineu i Aran i Lleida

Aquesta iniciativa del Departament de Governació i Administracions Públiques homenatja parelles que celebren 50 anys de convivència

23/03/2010 14:16

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà el sopar del programa Noces d’Or, amb 150 parelles de les comarques de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran que tindrà lloc aquest dimecres, 24 de març, a partir de les 20 hores, a l’Hotel Sírius de Santa Susanna (Maresme). Acompanyaran el conseller el director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, i el coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy. Amb aquest torn es finalitza el primer període del programa Noces d’Or del 2010.

El programa Noces d’Or, impulsat des de la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, homenatja les parelles que celebren cinquanta anys de matrimoni o de convivència. El programa consisteix en una estada de cinc dies a Santa Susanna i es fonamenta en el fet convivencial de la parella i, alhora, suposa un reconeixement a les parelles que han viscut uns anys difícils de la nostra història recent i han contribuït a la construcció del país.

Enguany, per segon any consecutiu, hi haurà dos períodes de realització. En el primer període, comprès entre el 26 de gener i el 27 de març, hi participaran 4.500 persones. Durant el segon període, que tindrà lloc entre el 14 d’octubre i el 21 de desembre, hi assistiran 3.300 persones. El nombre total de participants previstos per a aquest any 2010 és de 7.800 persones.

Mostrar formulari de contacte