Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jordi Dalmau i Jordi Nicolau presenten el llibre 'On observar natura a Andorra'

Jordi Dalmau i Jordi Nicolau presenten el llibre 'On observar natura a Andorra'

L'acte tindrà lloc aquest dimecres, a les 20.00 hores, a la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu Els dos naturalistes urgellencs han elaborat una guia d'ecoturisme que inclou 31 indrets i itineraris

Llibre On observar la natura a Andorra
Llibre On observar la natura a Andorra
13/12/2011 13:43

La Biblioteca de Sant Agustí acull aquest dimecres, 14 de desembre, a les vuit del vespre, la presentació del llibre 'On observar natura a Andorra', dels naturalistes urgellencs Jordi Dalmau i Jordi Nicolau. A l'acte hi seran presents el director del Ministeri de Turisme del Principat, Sergi Nadal, i l'alcalde de la Seu, Albert Batalla.

La guia d'ecoturisme l'ha publicada l'empresa Lynx amb el suport del Govern d'Andorra. L'obra està estructurada per parròquies, la unitat administrativa bàsica d'Andorra, i proposa llocs i rutes pedestres per observar i escoltar un bon grapat d'espècies i els hàbitats més rellevants de la muntanya pirinenca. Els textos descriptius es complementen amb recursos gràfics de gran qualitat (fotografies, dibuixos i mapes).

Un dels artífexs del llibre, Jordi Dalmau, ha explicat a RàdioSeu que l'objectiu final de la publicació és "posar en valor el ric patrimoni natural del Principat, que no s'ha tingut prou present en la promoció turística del país". Així, els responsables de l'obra proposen "desenvolupar un model turístic nou al país dels Pirineus".

La presentació literària es complementarà amb una guia de recursos de la Biblioteca de Sant Agustí, elaborada amb motiu de l'Any Internacional dels Boscos. 

Mostrar formulari de contacte