Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jordi Grau, nou president de La Seu FC

Jordi Grau, nou president de La Seu FC

L'empresari urgellenc encapçala la nova junta directiva, que s'acaba de constituir oficialment El primer objectiu és reactivar el futbol i integrar-se més a la ciutat

Jordi Grau Cano
Jordi Grau Cano
30/07/2008 16:39

La Seu Futbol Club ha constituït aquest dilluns la seva junta executiva, que encapçalarà l’empresari urgellenc Jordi Grau i Cano. L’equip directiu del futbol urgellenc compta amb Jaume Ribes com a vicepresident. Francesc Vidal farà les tasques de secretari. La junta també inclou Pere Estany, Francesc Muñoz, Josep Rebés, Eladio Sànchez, Francesc Aroca, Glòria Gonzàlez, Lourdes Moliné, Jordi Grau i Joan Marsà.

El nou president de la Seu F.C., Jordi Grau, ha manifestat que l’objectiu principal del nou equip de treball és “mantenir la flama del futbol a la Seu, tenint en compte que és un dels esports amb més solera a la nostra ciutat”. Grau subratlla que la junta està formada per “gent que té ganes de treballar per tirar endavant” i que transmet “imatge de serietat i de responsabilitat”. Grau ha agraït a l'anterior junta la seva implicació en el club.

L’objectiu del club per aquesta temporada 2008-09 és potenciar la plantilla, formada actualment per jugadors molt joves sortits de l'Edfor. En aquest sentit, es vol aconseguir una major integració amb el poble. Uns dels reptes que es plantegen, a més, és captar la confiança dels comerços i empreses pel que fa a l'esponsorització. Jordi Grau creu que "tota la gent que formem la junta ho poden aconseguir".

Mostrar formulari de contacte