Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de formació sobre projectes europeus i cooperació internacional a Esterri d'Àneu

Jornada de formació sobre projectes europeus i cooperació internacional a Esterri d'Àneu

30/11/2011 10:38

Aquest dimecres té lloc a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu una jornada de formació sobre projectes europeus i cooperació internacional destinada als associats de la Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l'Alt Pirineu i Aran.

El programa preveu l'explicació dels objectius de la jornada a càrrec de Valentí Sallas, responsable de Relacions Internacionals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la presentació dels museus de la xarxa a càrrec dels seus directors. Posteriorment, es farà una xerrada sobre "El patrimoni natural i Europa", a càrrec de Mercè Aniz i Montes, directora-conservadora del Parc Nacional d’Aigües tortes i Estany de Sant Maurici, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

Tot seguit, es donarà pas a una conferència a càrrec d'Estanislau Vidal-Folch, conseller autonòmic a la Representació Permanent d'Espanya davant de la UE, que parlarà de les polítiques culturals de la UE. Xavier Bernard, director del Consorci de la Comunitat de Treball dels Pirineus, centrarà la seva ponència en les possibibilitats de col.laboració a la CTP.

Abans del torn de preguntes i el debat entre els assistents hi haurà una xerrada sobre la participació catalana en projectes europeus i xarxes de cooperació internacional, a càrrec de Cristina Sanchis, de l'Àrea de Relacions Internacionals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La clausura de la jornada la farà Valentí Sallas, responsable de Relacions Internacionals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i de les autoritats locals. Finalment, hi haurà un dinar i una visita a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu.

La jornada l'organitza la Generalitat de Catalunya, la Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l'Alt Pirineu i Aran i l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu.

Mostrar formulari de contacte