Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes a la Llar d'Infants Municipal Els Minairons

Jornada de portes obertes a la Llar d'Infants Municipal Els Minairons

Es podrà visitar amb cita prèvia aquest dissabte, al llarg del matí (9.00-13.00) i de la tarda (16.00-18.00). Les preinscripcions pel curs 2021-2022 seran del 10 al 21 de maig, de manera telemàtica
Jornada de portes obertes a la Llar d'Infants Municipal Els Minairons
21/04/2021 18:55

La llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ de la Seu d’Urgell portarà a terme aquest pròxim dissabte 24 d’abril la jornada de portes obertes a totes les famílies urgellenques perquè puguin conèixer tant les seves instal·lacions com el seu projecte educatiu de la mà de les mateixes educadores d’aquest centre per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Per realitzar aquesta visita cal demanar cita prèvia tot trucant al telèfon 973 35 48 91. La llar d’infants es podrà visitar de les 9 del matí a la una del migdia i de les 4 a les 6 de la tarda, al carrer Sant Ermengol número 73.

D’altra banda, del 10 al 21 de maig tindrà lloc el termini de preinscripcions pel curs 2021-2022. Les sol·licituds s’han de presentar de manera telemàtica des del web municipal www.laseu.cat. Si una família necessita més informació o suport per fer el tràmit, es pot dirigir al Servei d’Educació de l’Ajuntament de la Seu.

Les bases d’admissió per a la mateixa llar d’infants es podran consultar també a web municipal i al Servei Municipal d’Educació.

Documentació necessària

En el moment de formalitzar la preinscripció, les famílies hauran d’adjuntar al formulari de sol·licitud omplert la següent documentació:

  • Fotocòpia del DNI del pare i/o de la mare o del tutor legal (o altres documents d’identitat).
  • Fotocòpia del llibre de família (o altres documents relatius a la filiació).
  • Fotocòpia targeta sanitària individual de l’infant.
  • Carnet de vacunes on figurin les dosos de vacunes rebudes amb les dates corresponents.
  • Tots els documents que serveixin per justificar els criteris establerts a l’annex 1 de les bases.

Mostrar formulari de contacte