Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes d'ESO a l'Institut Joan Brudieu

Jornada de portes obertes d'ESO a l'Institut Joan Brudieu

Aquest dimarts vinent, dia 6, s'oferirà visites guiades al centre i una reunió informativa a la sala d'actes. L'Escola Rosa Campà de Montferrer també obre les seves instal·lacions, aquest dissabte de les 10 del matí a la 1 del migdia

01/03/2018 15:35

L’Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell organitzada la seva Jornada de Portes Obertes per al curs 2018-2019 pel que fa a ESO. Els pares i mares que hi estiguin interessats podran visitar el recinte educatiu aquest dimarts vinent, 6 de març. La direcció i l'equip docent de l'institut donaran a conèixer les característiques dels estudis d'Educació Secundària Obligatòria tant en l’aspecte curricular com en l’organitzatiu.

La Jornada consta de dues parts. Des de les 7 de la tarda es farà una visita guiada a totes les instal·lacions de l’Institut, en tres torns (19.00, 19.15 i 19.30). Més tard, a 2/4 de 9 del vespre, s'oferirà una reunió informativa a la Sala d’Actes del centre. El termini de presentació de sol·licituds del procés de preinscripció per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria s’iniciarà la primera quinzena del mes d’abril.

D'altra banda, l'Escola Rosa Campà de Montferrer també organitza la seva jornada de portes obertes, en aquest cas per presentar la seva oferta en educació primària. Serà aquest dissabte, dia 3, entre les 10 del matí i la 1 del migdia.

  • Jornada de portes obertes a l'Institut Joan Brudieu
    Jornada de portes obertes a l'Institut Joan Brudieu
  • Portes obertes a l'Escola Rosa Campà
    Portes obertes a l'Escola Rosa Campà

Mostrar formulari de contacte