Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes a l'Institut La Valira de la Seu

Jornada de portes obertes a l'Institut La Valira de la Seu

Es duran a terme visites guiades a les 19.00 i a les 19.30 hores per veure les instal.lacions, ubicades a l'Horta del Valira. La reunió amb les famílies interessades a inscriure els seus fills i filles està prevista a les 20 hores
Cartell de la jornada de portes obertes a l'Institut La Valira
02/03/2016 11:40

L'Institut La Valira de la Seu d'Urgell organitza aquest dijous, 3 de març, una jornada de portes obertes per donar a conèixer el centre i el seu projecte educatiu d'ESO de cara al curs 2016-2017.

L'activitat comptarà amb visites guiades a les 19.00 i a les 19.30 hores per veure les instal.lacions, ubicades a l'Horta del Valira. La reunió amb les famílies interessades a inscriure els seus fills i filles està prevista a les 20 hores.

El nou institut urgellenc, que va estrenar-se el setembre passat, es troba al carrer de l'Orri, 66, de la Seu. Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 31 10 o bé escriure al mail .

Preinscripció

Del 30 de març al 7 d'abril tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2016-2017. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per formalitzar la preinscripció, caldrà omplir la sol·licitud que es facilitarà de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, ubicada a les dependències de l’Ajuntament urgellenc.

Mostrar formulari de contacte