Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes aquest dimarts a l'Institut Joan Brudieu

Jornada de portes obertes aquest dimarts a l'Institut Joan Brudieu

El centre educatiu urgellenc presenta la seva oferta formativa de batxillerat i cicles formatius a les famílies que hi volen preinscriure els seus fills Està prevista una visita guiada (20.00 h) i una reunió informativa (20.30 h)

Institut Joan Brudieu - Jornada portes obertes 05.2015
Institut Joan Brudieu - Jornada portes obertes 05.2015
05/05/2015 08:38

L’Institut Joan Brudieu organitza aquest dimarts, 5 de maig, una jornada de portes obertes per presentar la seva oferta formativa i educativa a les famílies que desitgen preinscriure i matricular els seus fills i filles als ensenyaments postobligatoris de batxillerat i de formació professional, grau mitjà i superior. La proposta informativa constarà de dues parts. D'una banda, a les 20.00 hores es durà a terme una visita guiada per les instal•lacions de l’Institut. Tot seguit, a les 20.30 hores, es convoca una reunió informativa a la Sala d’Actes del centre educatiu..

L'oferta educativa de l’Institut Joan Brudieu és la següent:

• BATXILLERAT (BTX)
— Modalitat: Humanitats i Ciències socials
o Itinerari: Ciències Socials
o Itinerari: Humanitats
— Modalitat: Arts
o Itinerari: Arts plàstiques, imatge i disseny
— Modalitat: Ciències i Tecnologia
o Itinerari: Tecnològic
o Itinerari: Ciències i Tecnologia
o Itinerari: Ciències
• CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ (CFM)
— Sistemes microinformàtics i xarxes [família Informàtica i comunicacions] i Gestió administrativa [família Administració i gestió]
— Cures auxiliars d’infermeria – LOGSE [família Sanitat] i Atenció a persones en situació de dependència [família Serveis socioculturals i a la comunitat]
• CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR (CFS)
— Administració de sistemes informàtics en xarxa [família Informàtica i comunicacions], en la modalitat d’FP en alternança i dual
— Educació infantil [família Serveis socioculturals i a la comunitat]
• CURS DE FORMACIÓ ESPECÍFIC PER A L'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR (CAS)
— Curs de 20 hores

Dates de preinscripció i matrícula

El Departament d’Ensenyament ja ha establert les dates del període de preinscripció als ensenyaments postobligatoris al curs 2015-2016. Enguany la preinscripció per al batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà es farà del 12 al 19 de maig. Quant als cicles formatius de grau superior, la preinscripció es durà a terme del 26 de maig al 3 de juny.

Per als ensenyaments de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, el 27 de maig es faran públiques als centres les llistes baremades i es podran presentar reclamacions durant els tres dies següents. Més tard, el 5 de juny, es faran públiques les llistes baremades definitives i el 30 de juny es coneixeran les llistes d’alumnat admès. La matrícula, finalment, serà de l’1 al 8 de juliol.

Per als ensenyaments de cicles formatius de grau superior, l’11 de juny es faran públiques als centres les llistes baremades i es podran presentar reclamacions durant els tres dies següents. Més tard, el 19 de juny, es faran públiques les llistes baremades definitives i el 30 de juny es coneixeran les llistes d’alumnat admès. La matrícula, finalment, serà de l’1 al 8 de juliol.

Per al curs d’accés al cicles formatius de grau superior la preinscripció es farà del 6 al 10 de juliol. Les llistes baremades provisionals apareixeran el 13 de juliol i es podran presentar reclamacions el 14 i el 15 de juliol. Les llistes d’alumnat admès es coneixeran el 17 de juliol. La matrícula definitiva es farà del 20 al 24 de juliol.

Matriculació extraordinària de setembre

Al mes de setembre, el període de matrícula extraordinària per a batxillerat és del 8 al 12 de setembre. En canvi, per als cicles formatius existeix un nou període extraordinari de preinscripció i de matrícula als cicles formatius, que s’inicia el 4 de setembre amb la publicació de l’oferta de cicles amb vacants. A continuació, s’obre un nou període de preinscripció del 7 al 9 de setembre.

Les llistes d’admesos es coneixeran el 15 de setembre per als ensenyaments de cicles formatius de grau mitjà, i el 21 de setembre per als ensenyaments de cicles formatius de grau superior. La matrícula als cicles formatius de grau mitjà es realitzarà únicament els dies 15 i 16 de setembre, i per als cicles formatius de grau superior, els dies 21 i 22 de setembre.

Mostrar formulari de contacte