Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de Portes Obertes aquest dissabte al Col.legi La Salle

Jornada de Portes Obertes aquest dissabte al Col.legi La Salle

El centre explicarà a les famíles l'oferta educativa i les seves instal.lacions La resta de centres educatius de la Seu d'Urgell també han programat activitats perquè les famílies els coneguin

La Salle - Cartell de la Jornada de Portes Obertes 2015
La Salle - Cartell de la Jornada de Portes Obertes 2015
05/03/2015 11:32

El Col•legi La Salle durà a terme aquest dissabte, 7 de març, la tradicional jornada de portes obertes amb la qual els pares i mares que vulguin podran conèixer, en primera persona, el caràcter propi del centre, la seva oferta educativa, les diferents instal•lacions i els seus serveis, de cara a l’inici de la preinscripció dels diferents nivells de l’ensenyament obligatori i el segon cicle d’Educació Infantil, que tindrà lloc del 10 al 17 de març. També es donarà informació a totes aquelles famílies que ho desitgin sobre la Llar d'Infants.

La jornada de portes obertes es desenvoluparà de 10 a 13 h i hi haurà servei d’aparcament al pati de l’escola, entrant pel carrer Llorenç Tomàs i Costa.

La resta de centres educatius de la Seu d'Urgell també han programat activitats perquè les famílies els coneguin. L'Escola Pau Claris durà a terme la jornada de portes obertes el mateix dia, aquest dissabte, de deu del matí a una del migdia. D'altra banda, l'Escola Castell-ciutat organitza trobades concertades trucant al centre prèviament.

Pel que fa a l'Escola i Institut La Valira també cal trucar per concertar visita. L'Escola Albert Vives ja va dur a terme diumenge la jornada de portes obertes, tot i que també atèn durant tota la setmana visites concertades. L'Institut Joan Brudieu va mostrar el centre i va explicar el seu projecte educatiu aquest dimarts, malgrat que també es pot parlar amb l'equip directiu per demanar informació sobre el centre al llarg dels pròxims dies.

Preinscripcions: del 10 al 17 de març

Del 10 al 17 de març tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2015-2016. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per formalitzar la preinscripció, cal omplir la sol·licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, ubicada a les dependències de l’Ajuntament urgellenc.

La preinscripció cal tramitar-la en el centre educatiu que es triï en primera opció o a la mateixa OME. També es pot realitzar la preinscripció a través d'Internet, a l'adreça www.gencat.cat/preinscripcio. La tramesa de sol·licituds de manera telemàtica estarà oberta fins a les 24 hores del 16 de març.
 

Mostrar formulari de contacte