Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes de cicles formatius i Xics de La Salle

Jornada de portes obertes de cicles formatius i Xics de La Salle

El centre urgellenc presenta la seva oferta educativa aquest dissabte, dia 16, de les 10 del matí a la una del migdia. Com a novetat, aquest nou curs s'incorpora el grau superior d'Automoció i s'estrena una cabina de pintura de cotxes, pionera a Catalunya

Portes obertes de cicles formatius de La Salle
Portes obertes de cicles formatius de La Salle
14/04/2016 11:46

El Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell ofereix aquest dissabte, de les 10 del matí a la una del migdia, una jornada de portes obertes en què es presentarà l'oferta de cicles formatius i de la llar d'infants Xics La Salle. Famílies i estudiants podran conèixer les instal·lacions del centre i el model educatiu de cada programa.

En l'apartat de formació professional, La Salle presenta com a principal novetat el cicle formatiu de grau superior d'Automoció (xapa i pintura), seguint amb la branca d'automoció de Grau Mitjà. Aquest pla ofereix la possibilitat de formació continuada. A més a més, el centre urgellenc disposarà, a partir del curs 2016-2017, de noves instal·lacions úniques a Catalunya, ja que inclouen una cabina de pintura d'última generació per fer-hi les pràctiques específiques d'arranjament de cotxes. Aquest és un equipament habitual als tallers mecànics però és la primera vegada que s'instal·la en una escola.

La Salle també segueix oferint la branca d'Administració, amb la possibilitat de cursar Gestió Administrativa de Grau Mitjà i contniuar amb els estudis de Grau Superior d'Administració i Finances. Pel que fa a la llar d'infants, Xics La Salle presenta la novetat que, des d'ara, els nadons podran iniciar-se a partir dels 4 mesos d'edat.

Les famílies que assisteixin a la jornada de portes obertes d'aquest dissabte disposaran d'aparcament gratuït al pati del col·legi.

 

Mostrar formulari de contacte