Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada de processó pel futbol alturgellenc

Jornada de processó pel futbol alturgellenc

Derrotes de l'Organyà a Guissona (4-1), de la Seu amb el Tremp ( 0-1), del Castellciutat a Alcoletge (3-2) i de l'Oliana amb la Fuliola (0-1). En canvi, el Nargó ha guanyat a Montgai (2-3) Triomf de l'handbol Sant Ot juvenil a Balsareny (35-37) a l'últim partit de l'actual fase
CF Castellciutat-Alcoletge 09-10
29/03/2010 10:48

La victòria del Coll de Nargó a Montgai (2-3) ha estat l'única alegria d'una jornada negra pel futbol de l'Alt Urgell. A Primera, l'Organyà es complica el liderat després d'haver encaixat un 4-1 a Guissona. Tot i avançar-se amb un penal de Carles, els ganxos es van enfonsar a la segona part i es queden 55 punts, 4 més que el Borges.

Al mateix grup, La Seu no surt de la cua després d'haver perdut amb el Tremp (0-1). Un error defensiu a l'inici de la segona part va decantar un partit molt igualat. Tant l'Organyà com La Seu arribaran amb necessitat de puntuar al derbi que els enfrontarà la propera jornada.

A Segona, el Castellciutat baixa a la setena posició, amb 46 punts, a causa de la derrota a Alcoletge per 3-2. Els groc-i-blaus es van avançar al començament, però els locals van empatar abans del descans i van acabar guanyant. De la seva part, l'Oliana segueix al límit del descens després d'una nova derrota, amb la Fuliola (0-1).

En handbol, els juvenils de l'Opel Rubio Sant Ot han aconseguit una treballada victòria a Balsareny, per 35-37. Aquest era l'últim partit de l'actual fase i ara els urgellencs estaran pendents de la Copa Federació. En canvi, han perdut els cadets a Barcelona, contra el Sagrat Cor-Diputació (36-13) i els infantils a Sant Feliu de Llobregat (42-13).