Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada sobre l'ús de noves tecnologies a les escoles de l'Alt Urgell i Cerdanya

Jornada sobre l'ús de noves tecnologies a les escoles de l'Alt Urgell i Cerdanya

Representants dels centres educatius exposaran les seves experiències en la implantació de pantalles a les aules. La sessió serà aquest dimarts a la tarda al CETAP-Telecentre

16/11/2015 18:15

Diversos centres educatius de l'Alt Urgell i Cerdanya posaran en comú aquest dimarts, dia 17, les seves experiències en la implantació de noves tecnologies a les aules. La sessió temàtica, amb el títol 'Les pantalles: riscos i avantatges', es farà a partir de les 6 de la tarda al CETAP-Telecentre, al Centre Cultural Les Monges de la Seu.

La primera part de l'acte serà una conferència de Pere Marquès, professor de Tecnologia Educativa al Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB. Marquès, llicenciat en Econòmiques i doctor en Pedagogia, també és director del Grup d'Investigació 'Didàctica i Multimèdia' de l'Autònoma.

A la segona part, a partir de 3/4 de 7, es presentaran les experiències locals. Mireia Alba (Escola Albert Vives) parlarà de la gestió de dispositius mòbils a l'aula. Lurdes Porta i Adela Vilana (Pau Claris) explicaran la programació mitjançant Scratch. Eduard Isern i Isabel Collado (ZER Baridà-Batllia) exposaran l'evolució de les noves tecnologies a les escoles rurals. I Concepció Sabartés i Isabel Yagüe (Institut Joan Brudieu) mostraran el potencial educatiu de l'Aula Z. La jornada es clourà amb un torn obert d'intervencions.

  • Jornada 'Les pantalles: riscos i avantatges'
    Jornada 'Les pantalles: riscos i avantatges'
  • Jornada 'Les pantalles: riscos i avantatges'
    Jornada 'Les pantalles: riscos i avantatges'

Mostrar formulari de contacte