Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada solidària a la Seu d'Urgell dedicada a l'Àfrica

Jornada solidària a la Seu d'Urgell dedicada a l'Àfrica

El 2 de desembre s’inaugurarà l’exposició ‘Indestructibles’, del periodista Xavier Aldekoa i el fotògraf i Alfons Rodríguez, i es farà un taller de percussió i un concert de música tradicional

Cartell de la jornada dedicada a l'Àfrica
Cartell de la jornada dedicada a l'Àfrica
22/11/2022 09:40

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de la Seu d’Urgell han organitzat per divendres vinent 2 de desembre una jornada solidària dedicada a l'Àfrica.

El programa arrencarà a les sis de la tarda amb el taller de percussió, adreçat a un públic familiar, que es complementarà amb un berenar i tindrà lloc a la Sala de la Immaculada. Les persones que vulguin participar-hi cal que s'inscriguin prèviament per WhatsApp al mòbil 678 507 889 o bé a través del codi QR del cartell de la jornada. Les places són limitades (40 places) i les inscripcions restaran obertes fins al 30 de novembre.

La jornada solidària continuarà a les set de la tarda a la Sala La Cuina, amb la inauguració i la visita guiada de l’exposició ‘Indestructibles, una mirada a la generació del futur d’Àfrica’, amb imatges del fotògraf i documentalista Alfons Rodríguez i textos del periodista Xavier Aldekoa. La mostra es podrà visitar de forma gratuïta fins al 8 de gener, de dilluns a divendres, de cinc de la tarda a vuit del vespre.

El projecte 'Indestructibles' documenta les històries d’11 nens i nenes de 10 països africans com a reflex dels èxits i reptes d’un continent "divers i fascinant". Els propis fotoperiodistes dirigiran una visita guiada per l’exposició i posteriorment se celebrarà un debat a la Sala de la Immaculada, on també es projectarà un breu documental i un vídeo de les ONG locals

El programa es clourà amb un concert de música tradicional africana, a la Sala de la Immaculada, a dos quarts de nou del vespre, amb el grup Mandé Àfrica.

Mostrar formulari de contacte