Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornades de portes obertes a l'església romànica de Sant Serni de Cabó

Jornades de portes obertes a l'església romànica de Sant Serni de Cabó

Les visites gratuïtes, en què es donarà a conèixer el llinatge dels Caboet, es duran a terme el 18 de juliol i el 8 d'agost. S'hi podrà veure la versió facsímil del manuscrit dels Greuges de Guitard Isarn, un dels documents més antics en llengua catalana

13/07/2015 10:10

L'Associació d'Amics de la Vall de Caboet organitzarà aquest estiu dues jornades de portes obertes a l'església romànica de Sant Serni per conèixer de prop el patrimoni cultural i paisatgístic vinculat a la nissaga familiar dels Caboet, tenint en compte que al temple s'hi pot veure des del passat mes de juliol la versió facsímil del manuscrit dels Greuges de Guitard Isarn. Les visites es programaran el dissabte, 18 de juliol, i el 8 d'agost, de 10 a 14 hores, i de 16 a 20 hores.

L’església romànica de Sant Serni del segle XII, és l’indret triat per explicar la importància del llinatge Caboet i alhora contemplar el facsímil d’un dels documents més antics en llengua catalana, que data del segle XI.

Una vegada s’hagi visitat l’església es convidarà els visitants a apropar-se a l’altre espai emblemàtic de la població, la plaça de l’Arnaldeta de Caboet, des d’on es podrà gaudir d’una vista esplèndida de l’església romànica de Sant Serni, amb el rerefons de la serra de Sant Joan.

Mostrar formulari de contacte