Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Joves de la Seu d'Urgell i Andorra viatgen a Roma

Joves de la Seu d'Urgell i Andorra viatgen a Roma

La colla ha visitat les quatre grans basíliques romanes i ha rebut la benedicció del Sant Pare Benet XVI Aquests nois i noies van gravar el clip 'Digues sí a la classe de religió'

Bisbat - Clip Joves
Bisbat - Clip Joves
18/02/2010 18:27

El responsable de la Delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell, mossèn, Pepe Chisvert; el germà de La Salle, David Pérez; i el grup de joves de la Seu d’Urgell i d’Andorra que van participar en l’enregistrament del clip de promoció de la campanya d’inscripcions a la classe de religió a Catalunya, han visitat del 12 al 15 de febrer la ciutat de Roma en Acció de Gràcies.

A hores d’ara, el clip “Digues sí a la classe de religió”, que s’ha vist a totes les escoles de Catalunya a través dels mestres i professors de religió, s’ha descarregat a través del servidor Youtube més de 3.000 vegades (pots veure'l aquí).

Aquests joves també participen habitualment en l’animació musical de la missa d’infants i joves que se celebra cada primer dissabte de mes a la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

La colla ha fet un recorregut per les quatre grans basíliques romanes, on han fet una pregària. També han visitat les catacumbes de Priscila. Diumenge dia 15 van rebre -amb molta il·lusió- la benedicció del Sant Pare Benet XVI en el inici del camí quaresmal.

Mostrar formulari de contacte