Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Juguem?', nou taller sobre jocs per jugar en família

'Juguem?', nou taller sobre jocs per jugar en família

L'activitat tindrà lloc dimecres, 3 de desembre, a les 18 hores a la Biblioteca Sant Agustí La proposta de l'Escola de Pares de la Seu requereix inscripció prèvia
Escola de Pares - Jocs 2014
01/12/2014 14:11

L'Escola de Pares de la Seu d'Urgell proposa per aquest dimecres, 3 de desembre, l'activitat teòrico-pràctica “Juguem?”, que tindrà lloc a les sis de la tarda a la Biblioteca Sant Agustí. Es tracta d'un taller per a totes les edats on es proposaran jocs per poder jugar en família. L'activitat anirà càrrec de Xavier Socías, tècnic d'animació, i Miquel Alet, psicòleg del CDIAP.

Per poder participar-hi cal fer una inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a biblioseu@aj-laseu.cat o bé trucant al 973 36 06 66. El termini per fer la inscripció acaba aquest dimarts 2 de desembre.

El taller complementa la xerrada dedicada al joc en infants de 0 a 6 anys que es va dur a terme la setmana passada i en la que Miquel Alet va explicar quins són els beneficis del joc i quines són les joguines més adients per potenciar el desenvolupament dels infants en aquesta franja d'edat.

Iniciativa oberta

L'Escola de Pares de la Seu d'Urgell és una iniciativa oberta i de cooperació entre el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament urgellenc, emmarcada en el Pla Educatiu d'Entorn.

Aquestes dues activitats, que són les primeres que organitza l'Escola de Pares aquest curs 2014-2015, han comptat també amb la col·laboració del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell, Cheap Films i el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Alt Urgell del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte