Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Júlia ist', nova projecció del Cine Club La Seu

'Júlia ist', nova projecció del Cine Club La Seu

El film serà presentat per Pol Rebaque, coguionista i director de fotografia del film. Es podrà veure aquest dijous a les deu de la nit a Cinemes Guiu

'Júlia ist', nova projecció del Cine Club La Seu
'Júlia ist', nova projecció del Cine Club La Seu
06/03/2018 12:50

El Cine Club La Seu continuarà amb el seu cicle aquest dijous, deu de la nit a Cinemes Guiu, amb la projecció de 'Julia ist', òpera prima de la directora catalana Elena Martín.

Júlia és una jove de 21 anys que estudia tercer d’arquitectura a Barcelona i decideix anar-se’n un curs a Berlín aprofitant una beca Erasmus. És la primera vegada que deixa casa seva. Totes les expectatives que es feia a priori s’han d’anar adequant a la realitat que es troba, que acaba sent en molts aspectes radicalment diferents de l’esperada. A la pel·lícula, narrada en primera persona, la directora assumeix el paper de Júlia.

El recorregut de la protagonista, que es basa en les experiències reals. És un viatge intern cap a l’autoconeixement que ens arriba quan ens distanciem dels nostres orígens. La soledat i la desubicació ens forcen a fer-nos aquelles preguntes que dins d’un ambient protector, o no ens havien passat pel cap o havíem cregut innecessàries.

Elena Martín va nèixer a Barcelona l'any 1992. A cavall entre el cinema i el teatre, la interpretació i la direcció, Martín ha fundat el laboratori de creació Els Malnascuts, ha actuat al P14 Volksbühne i ha dirigit Like si lloras. Després de donar vida a l’Àgata de Les amigues de l’ÀgataJúlia ist és el seu debut en la direcció.

Ha estat reconeguda al Festival Internacional de Cinema de Màlaga del 2017 amb tres premis dins de la Secció Zonacine: amb la Biznaga de Plata a la millor pel·lícula i a la millor direcció, a més del premi Movistar. Igulament, ha estat reconeguda com a Millor òpera prima en categoria de llargmetratges al Festival de cinema emergent d’Andorra ULL NU, març 2018.

Mostrar formulari de contacte