Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell homenatja els docents jubilats el curs 2021-2022

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell homenatja els docents jubilats el curs 2021-2022

Coincidint amb l'acte de reconeixement també s’ha fet la cloenda del Pla Educatiu d’Entorn 2021-2022, que des d'enguany compta amb una persona que el coordina i dinamitza
Homenatge al professorat jubilat el curs 2021-2022 (Foto: Ajuntament de la Seu)
17/06/2022 10:55

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha homenatjat aquest dijous el professorat que s’ha jubilat en aquest curs 2021-2022, en un acte celebrat a la sala de plens de l’edifici consistorial. El reconeixement públic s'ha fet a Eugènia Canillo, Mercè Aguas, Dolors Ficapal, Pepita Jordana, Ricard Calvo, Margarita Espinosa, Orlando Fernández, Montserrat Ayala, Àngela Cámara, Alfredo de la Rosa i Joana Navarro.

L’alcalde de la Seu, Francesc Viaplana; el vicealcalde, Jordi Fàbrega, i la regidora d’Educació, Núria Tomàs, han lloat la feina duta a terme per part d’aquests docents en els diferents centres educatius de la capital alturgellenca.

En aquest mateix acte també s’ha fet la cloenda del Pla Educatiu d’Entorn d’aquest curs 2021-2022. A través d’un vídeo s’ha fet un repàs de les diverses activitats que s’han realitzat els darrers mesos i s’ha agraït públicament la tasca de les persones que han participat voluntàriament en els diferents projectes, tot i que algunes propostes habituals s'han vist afectades per les restriccions de la pandèmia. De cara al curs vinent s’espera poder reprendre les accions intergeneracionals, els projectes d'aprenentatge-servei o les activitats d'aprenentatge entre iguals amb alumnat de secundària. També es vol fer actuacions de nova creació.

Coordinació del Pla Educatiu d'Entorn

Enguany s'ha contractat una persona que coordina i dinamitza el projecte Pla Educatiu d’Entorn. Aquesta iniciativa compta amb fons propis del consistori urgellenc, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència a través dels fons Next Generation.

Projectes del Pla Educatiu d'Entorn 2021-2022

•   Projecte Dansa't. Taller de danses tradicionals a les escoles, a càrrec d'Ivan Caro

•   Acompanyament educatiu. Activitats de reforç i acompanyament a les tasques escolars (deures), que es porta a terme amb voluntariat.

•   Sortida a l'entorn natural per a l'alumnat de 5è de primària (Tuixent), l'alumnat del PFI-PTT (Vall de la Vansa) i l'alumnat de la UEC (Bóixols).

•   Escola de famílies. Xerrades temàtiques sorgides a proposta o demanda de les AFA i AMPA dels centres educatius.

•   Projecte Música en comunitat. Professorat de l'Escola de Música Municipal fa classes a la Llar d'infants els Minairons i a la UEC.

•   Pla de Millora d'Oportunitats Educatives. Tallers adreçat a compensar mancances en l'alumnat i garantir l'equitat educativa. S'han fet d'acompanyament emocional, d'estudi assistit i de català per a alumnat nouvingut.

•   Teatre en anglès a l'Escola Oficial d'Idiomes.

•   Jornada d'acollida i benvinguda a l'alumnat nouvingut i les seves famílies.

•   Participació en activitats del Món Màgic de les muntanyes: Racó dels desitjos i els Minairons a les escoles.

 

Mostrar formulari de contacte