Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell posa en funcionament un 'pis pont' per cobrir emergències socials

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell posa en funcionament un 'pis pont' per cobrir emergències socials

Donarà servei, de manera puntual, a persones o famílies en situació vulnerable. L'habitatge s'ha obtingut mitjançant el conveni signat pel consistori amb la Fundació Privada Hàbitat 3

Interior del nou 'pis pont' que gestionarà l'Ajuntament de la Seu
Interior del nou 'pis pont' que gestionarà l'Ajuntament de la Seu
09/04/2024 14:20

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja disposa d’un 'pis pont' per destinar-lo a cobrir emergències socials. Aquest habitatge ha estat adequat per donar servei, de manera puntual, a persones o famílies en situació de vulnerabilitat.

Les persones que accedeixin a aquest pis comptaran també amb l’acompanyament de Serveis Socials per tal que aconsegueixin empoderar-se i esdevinguin persones autònomes.  Al respecte, la tinent d’alcalde d’Acció Social, Christina Moreno, explica que “la Seu té la necessitat de cobrir les diferents situacions que es donen actualment, i per això hem reconceptualitzat aquest ajut, adequant-lo a persones que viuen una situació extrema en algun moment de la seva vida”.

Del lloguer i gestió d’aquest ‘pis pont’ se’n fa càrrec el Servei d’Habitatge i Urbanisme de la Seu d’Urgell (HIULS), si bé el pis s'ha obtingut gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament de la Seu i la Fundació Privada Hàbitat 3. El pis consta d’una superfície construïda de 82 m2 i es compon de tres dormitoris, un bany, una cuina, un menjador i una sala d’estar.

Mostrar formulari de contacte