Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell organitza una jornada per a l'orientació dels estudis postobligatoris

L'Alt Urgell organitza una jornada per a l'orientació dels estudis postobligatoris

Serà oberta a tothom qui vulgui conèixer què es pot estudiar actualment a la comarca. Tindrà lloc el dijous 2 de març a la Sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell

Jornada d'Estudis Post-obligatoris de l'Alt Urgell
Jornada d'Estudis Post-obligatoris de l'Alt Urgell
21/02/2023 14:20

El 2 de març vinent tindrà lloc a la Seu d'Urgell la Jornada d'Estudis postobligatoris de l'Alt Urgell. La Sala de Sant Domènec acollirà una fira oberta i una taula rodona adreçada als joves que vulguin estudiar a la comarca i a les seves famílies.

La iniciativa té com a objectiu difondre l'oferta educativa que hi ha a l'Alt Urgell des de batxillerat a cicles formatius de grau mitjà i grau superior, així com els estudis d'idiomes, entre altres. D'altra banda, la proposta vol "realçar l'oferta educativa del territori i l'estreta vinculació amb el futur laboral de les persones joves".

La jornada començarà a les 10 del matí amb la fira oberta d'estudis. S'hi trobarà informació sobre les tres modalitats de batxillerat i el batxibac, i cicles formatius com els d'administració i gestió, màrqueting i comerç internacional, conservació del medi, activitats eqüestres, forestal, mecànica, atenció a les persones, educació infantil o informàtica. Tot plegat, de la mà dels diferents centres educatius locals. També hi participaran l'Escola Oficial d'Idiomes, el Centre de Formació d'Adults, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i el grup GAL Alt Urgell-Cerdanya amb el programa Odisseu.

Entrada lliure

La fira tindrà entrada lliure per a tothom que la vulgui visitar. L'horari d'obertura serà de les 10 h a les 15 h i de les 16.30 h a les 18.30 h. Així mateix, de les 19 h a les 20 h tindrà lloc una taula rodona adreçada a joves, famílies, empreses del territori i públic en general per tal de conèixer experiències de primera mà sobre aquests estudis i per resoldre els dubtes que poden sorgir sobre les oportunitats de formació del territori. L'acte es tancarà amb una cloenda institucional.

La jornada l'organitzen l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, l’Institut Escola d'Oliana, l'Institut Joan Brudieu, el Col·legi la Salle, l'Escola Agrària del Pirineu, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte