Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ateneu Alt Urgell busca petits avals per comprar el seu local

L'Ateneu Alt Urgell busca petits avals per comprar el seu local

L'objectiu és atendre noves necessitats de les entitats i persones que col·laboren en el projecte, i habilitar-hi la cuina. El préstec s'ha sol·licitat a la cooperativa de serveis financers ètics i solidaris COOP57
Avals per a la compra del local de l'Ateneu Alt Urgell
30/11/2021 12:35

L’Ateneu Alt Urgell busca petits avals per comprar el seu local, ubicat al carrer Capdevila, i oferir nous serveis a les entitats i persones que col·laboren en el projecte, així com habilitar-hi la cuina.

L'entitat ha sol·licitat un préstec a la cooperativa de serveis financers ètics i solidaris COOP57, que té com a objectiu principal contribuir a la transformació social de l’economia i la societat. Per a la concessió dels diners es demanen aquests suports econòmics mancomunats, que s'han de presentar abans del 9 de desembre. La cooperativa vol així tenir una garantia econòmica i valorar també el suport social que té l’Ateneu Alt Urgell.

Els avals són un compromís de pagament a qui presta els diners en cas que una part del préstec no es pugui retornar. Aquest tipus d'ajut no afecta el patrimoni de la persona que el presta, ni a propietats ni a futurs ingressos. L'aval tampoc comporta cap dipòsit de diners. Qualsevol persona, entitat o associació pot ser avalador sense un mínim de quantitat i amb un màxim de 5.000 €.

Si l’Ateneu no pogués retornar el préstec, primer es replantejarien i es renegociarien les condicions. Si amb això no n’hi hagués prou, l'entitat comptaria amb l’edifici, que es podria vendre o llogar. Amb tot, si tampoc fos suficient, en aquell moment s'executarien els avals, únicament sobre la part del préstec que encara no s’hagués retornat amb cap de les possibilitats anteriors.

En total es necessiten 75.000 euros en avals i actualment se'n disposa de 40.000. Per a més informació, es pot contactar amb el correu electrònic o consultar aquest enllaç.

Mostrar formulari de contacte