Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Institut Aubenç d’Oliana impulsen el projecte 'Atreveix-te'

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Institut Aubenç d’Oliana impulsen el projecte 'Atreveix-te'

Es posa en marxa aquest dimarts amb la jornada “Construïm identitats positives”, a càrrec de Daniel Gabarró. Es faran tallers per als joves i el professorat, a més d'una xerrada adreçada a les famílies
Jornada del projecte "Atreveix-te"
26/11/2018 13:23

Aquest dimarts, 27 de novembre, es posa en marxa a Oliana el projecte “Atreveix-te!”, una eina d’acompanyament educatiu promoguda per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Institut Aubenç, amb el suport de l’Ajuntament olianès i la Direcció General de Joventut de la Generalitat. La primera de les accions serà una jornada de coeducació que porta per títol “Construïm identitats positives”.

“Atreveix-te!” està adreçat a adolescents vinculats a l’Institut Aubenç i residents a municipis del sud de l’Alt Urgell. El seu objectiu és afavorir el desenvolupament integral dels joves i prevenir l’abandonament prematur de la seva trajectòria educativa. Així mateix, es vol millorar l’èxit formatiu dels adolescents, tant en la seva dimensió acadèmica com en les dimensions emocionals i socials, a més d'educar amb perspectiva de gènere i enfortir la xarxa educativa formal i no formal de l’Alt Urgell sud i els vincles entre les famílies, l’institut i l’entorn.

Tallers i xerrada a càrrec de Daniel Gabarró

La jornada d’aquest dimarts començarà al matí amb tallers adreçats a tot l’alumnat, mentre que a migdia s’oferiran tallers per al professorat. A les 6 de la tarda es farà la xerrada “Com ajudar els nostres fills i filles a construir una identitat positiva”, adreçada a famílies d’Oliana i de tota la comarca.

Els tallers i la xerrada aniran a càrrec de l’escriptor, formador, mestre i psicopedagog Daniel Gabarró, tot un referent en el món educatiu i en l’àmbit de la coeducació. La participació en la xerrada de la tarda és gratuïta, però cal inscriure's enviant un correu a .

Mostrar formulari de contacte