Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca de Sant Agustí porta a la Seu el ninotaire Ermengol i l'escriptora Maria Barbal

La Biblioteca de Sant Agustí porta a la Seu el ninotaire Ermengol i l'escriptora Maria Barbal

L'artista lleidatà oferirà aquest divendres una visita guiada per l'exposició sobre humor i sàtira i una xerrada Dissabte al matí, l'autora de Tremp participarà en un col·loqui amb els lectors

Maria Barbal - Cartell Biblioteca Sant Agustí
Maria Barbal - Cartell Biblioteca Sant Agustí
10/12/2014 16:34

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell organitza per aquesta setmana un seguit d'activitats relacionades amb diverses temàtiques, com ara els contes infantils, l'humor i la sàtira a la premsa comarcal i la literatura.

Durant tot aquest mes de desembre, la biblioteca urgellenca ha instal·lat l'exposició 'L'humor i la sàtira a les terres de Ponent, avui', una mostra representativa de les vinyetes que es publiquen a la premsa local i comarcal i dels seus autors. Aquesta exposició comptarà amb una visita guiada a càrrec d'un dels ninotaires més coneguts del territori, Ermengol. L'acte serà aquest divendres dia 12, a les 8 del vespre.

Seguidament, l'artista lleidatà també farà una xerrada que porta per títol 'L'humor i la sàtira a la premsa comarcal'. Tant l'exposició com la visita guiada han estat patrocinades pels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

D'altra banda, l'escriptora Maria Barbal oferirà una conferència a la Biblioteca aquest dissabte, a les 11 del matí. En l'acte obert a tothom, l'autora nascuda a Tremp parlarà d'ella mateixa i del seus llibres, especialment de País íntim. També hi haurà un col·loqui amb el públic. Aquesta activitat ha estat promoguda per la Institució de les Lletres Catalanes, dins del seu programa 'Lectures en viu'.

Presentació de novetats en llibres per a infants

Dins de les activitats del Món Màgic de les Muntanyes, la biblioteca municipal també ha organitzat aquest dimecres a la tarda una hora del conte que porta per títol 'Juguem amb els contes?' on es presenten novetats en llibres adreçats als més menuts. S'hi dóna a conèixer llibres-joc, pop-up i llibres només per mirar, entre d'altres novetats, amb la col·laboració de la nova llibreria 4 Fulls. Aquest acte tanca el cicle 'Joc, joguines i jugar', per a infants de 0 a 6 anys.

Mostrar formulari de contacte