Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí publica una guia sobre manualitats per a totes les edats

La Biblioteca Sant Agustí publica una guia sobre manualitats per a totes les edats

El Servei de Biblioteques de la Generalitat posa en marxa una sèrie de clubs de lectura virtuals. També n'hi ha un de teatre, que complementa el que ja funciona a l'equipament cultural de la Seu

Clubs de Lectura Virtuals mitjançant la Biblioteca Sant Agustí
Clubs de Lectura Virtuals mitjançant la Biblioteca Sant Agustí
06/05/2020 13:55

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell ha publicat una nova guia sobre manualitats, que s’adreça tant al públic adult com infantil. En aquesta guia s'hi recull una sèrie de llibres per poder fer treballs manuals a casa com poden ser ganxet i mitja, bijuteria, plastilina, nines de drap, animals de feltre, objectes amb materials reciclats, papiroflèxia, estampació sobre paper, nusos, elaboració de llibres de paper cosit, costura, entre d’altres.

La guia també inclou revistes de bricolatge i decoració. Tots els documents estan disponibles a través de la plataforma E-biblio.

D'altra banda, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una sèrie de clubs de lectura virtuals, juntament amb un club de teatre que complementa el que ja funciona a la Biblioteca Sant Agustí.

El centre de lectura urgellenc també informa sobre sobre les comunitats de lectors a través de Tellfy. Aquesta aplicació per a mòbils permet connectar-se amb la comunitat de lectors preferida de cada usuari de forma fàcil i respectant totalment la privacitat de cadascú.

Mostrar formulari de contacte