Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La candidatura Units pel Bàsquet Català rep un ampli suport dels clubs

La candidatura Units pel Bàsquet Català rep un ampli suport dels clubs

L'urgellenc Ferran Aril i Pere Francitorra sumen 205 avals per poder optar a la presidència de la Federació Catalana de Basquetbol. La presentació de candidatures finalitza aquest divendres

Ferran Aril encapçala la candidatura Units pel Bàsquet Català (Foto: UpBC)
Ferran Aril encapçala la candidatura Units pel Bàsquet Català (Foto: UpBC)
21/08/2020 11:05

La candidatura Units pel Bàsquet Català a les eleccions a la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), encapçalada per Ferran Aril i Pere Francitorra, ha presentat aquest dijous davant de la Junta Electoral els avals necessaris per poder optar a la presidència de l’entitat.

Ferran Aril i Pere Francitorra han rebut un ampli suport dels clubs, aconseguint un total de 205 avals i superant amb escreix el 10 per cent del cens necessari per formalitzar la candidatura, que era de 41 avals en un cens de 408 clubs. El termini de presentació de candidatures finalitza aquest divendres, dia 21 d’agost, a les tres de la tarda.

L’equip d’Units pel Bàsquet Català ha agraït a tots els clubs l’ampli suport rebut i en un comunicat ha expressat de voluntat de "treballar de valent per respondre a la confiança que s'ha dipositat en nosaltres, amb l’objectiu que el Bàsquet Català no pari de créixer i millorar".

Les prioritats de l'equip són la transparència en la presa de decisions buscant sempre el màxim consens; fomentar i protegir les diferents competicions, impulsant-ne també de noves; promoure la pràctica del bàsquet arreu del país i aprofundir en la transformació digital. El projecte es pot consultar a la pàgina web www.unitspelbasquetcatala.cat

Mostrar formulari de contacte