Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La carretera de Fígols a Alinyà, tallada per una esllavissada

La carretera de Fígols a Alinyà, tallada per una esllavissada

Una gran quantitat de roques s'ha precipitat a la calçada a causa de les darreres pluges El camí entre la Seu i Alàs, tancat a la circulació de manera preventiva

Mapa de Fígols i Alinyà
Mapa de Fígols i Alinyà
28/05/2008 17:45

La carretera local L-401 s'ha hagut de tallar aquest dimecres a primera hora del matí, a causa d'una esllavissada en el tram entre les poblacions de Fígols i Alinyà.

Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, els fets s'han produït al quilòmetre 8 de la L-401, a prop del nucli de Perles. L'avís de la incidència s'ha donat a les 6 del matí, quan s'ha constatat que hi havia hagut un despreniment d'una gran quantitat de roques, probablement a causa de les darreres pluges i de l'aigua que ha penetrat a la terra.

Les pedres han quedat acumulades a la calçada i impedien la circulació. Els veïns que havien d'anar d'una població a l'altra havien d'anar a donar la volta per la comarca veïna del Solsonès. Aquesta tarda s'ha començat a donar pas alternatiu.

D’altra banda, avui també s'ha tallat a la circulació, tant de persones com de vehicles, el camí local entre la Seu i la gravera d'Alàs, al marge dret del riu Segre. L’entrada al vial ha estat acordonada i s’hi ha col.locat un cartell en el qual es recomana no passar-hi per raons de seguretat, com a mesura preventiva per la crescuda del riu durant els darrers dies.

Més avall, també continua tancada la Via Verda entre la Seu i Arfa, que passa paral.lela al Segre a partir del Mesclant de les Aigües. Aquest camí ha patit algunes esllavissades i per tant ara mateix està impracticable.

Mostrar formulari de contacte