Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Cooperativa Cadí incrementa la facturació, que arriba als 47 milions d'euros

La Cooperativa Cadí incrementa la facturació, que arriba als 47 milions d'euros

Segons la memòria del 2014, la companyia va millorar un 5% els resultats i va tenir un benefici de 60.000 euros. Actualment la marca compta amb 134 socis de l'Alt Urgell i Cerdanya, que aporten 68,6 milions de litres de llet anuals
25/06/2015 10:10

Cadí SCLL va facturar durant l'any 2014 un total de 47,16 milions d'euros, un 5% més que l'any anterior. La xifra s'ha donat a conèixer en l'assemblea general de socis de la Cooperativa, que es va celebrar aquest divendres passat.

Segons la memòria del 2014, Cadí va tancar l'any amb un benefici de 60.000 euros només pel que fa als resultats de la marca pròpia. Cal recordar que l'empresa urgellenca també forma part de la marca Llet Nostra i té participacions en d'altres empreses. Sobre Llet Nostra, en l'assemblea es va destacat que la unió de cooperatives catalanes també ha tingut resultats positius i ha crescut un 3,5% en un context de descens de vendes general, per la qual cosa ha augmentat la quota de mercat.

Preu de la llet

La cooperativa segueix la línia d'intentar garantir el millor preu possible als socis per la llet que aporten. Aquest any passat l'import mitjà es va situar en 0,386 euros el litre; per sobre de la mitjana catalana (0,354) i de l'espanyola (entre 0,352 i 0,334). Actualment la marca té 134 socis a l'Alt Urgell i Cerdanya, dels quals 106 produeixen llet.

Durant el 2014, els ramaders van aportar a Cadí 68,6 milions de litres de llet, un increment del 3,4%. És el tercer any consecutiu de creixement de la producció.

Nou formatge

En l'assemblea també es va avançar algunes novetats sobre la celebració del Centenari de Cadí, com ara que enguany es posarà a la venda un nou formatge, el Neu del Cadí, de pasta tova, i que s'editarà un llibre sobre aquests cent anys d'història, redactat i dirigit per l'historiador urgellenc Carles Gascón.

Mostrar formulari de contacte