Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La CUP completa les reunions preparatòries de la candidatura a les municipals de la Seu

La CUP completa les reunions preparatòries de la candidatura a les municipals de la Seu

A l'última trobada oberta, aquest divendres a les 8 del vespre al Centre Cívic El Passeig, es parlarà de participació ciutadana, economia i territori

Reunions obertes de la CUP de la Seu
Reunions obertes de la CUP de la Seu
15/11/2018 19:35

La Candidatura d'Unitat Popular de la Seu d'Urgell finalitzarà aquest divendres, dia 16, a les 8 del vespre les reunions obertes de grups de treball per preparar la llista per a les properes eleccions municipals a la capital alturgellenca, previstes per al maig de 2019. A les sessions hi pot participar tothom qui es vulgui implicar en el projecte i cadascuna serà d'una temàtica concreta. Totes les trobades es fan al Centre Cívic El Passeig.

Aquesta última reunió tindrà dos àmbits diferents. En un es tractarà la participació ciutadana; i a l'altre, l'economia i el territori. El cicle té com a lema 'Pensar la Seu, crear alternativa, construir futur'. El portaveu de la CUP a l'Ajuntament de la Seu, Pau Lozano, ha animat tothom a participar de les sessions temàtiques que més els interessin per tal de recollir el màxim possible d'opinions i propostes.

El cicle de reunions va començar el passat dia 6 amb una jornada dedicada a la cultura. En les següents, al llarg de la setmana passada, es va parlar de drets socials, feminisme i jovent. Les conclusions d'aquests actes serviran per configurar el programa de la candidatura electoral com també per definir les persones que l'integraran.

Mostrar formulari de contacte