Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Diputació de Lleida aprova 24 milions d'euros en ajuts per a ajuntaments i consells comarcals

La Diputació de Lleida aprova 24 milions d'euros en ajuts per a ajuntaments i consells comarcals

16/03/2012 18:56

El ple de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest divendres diferents punts relacionats amb la concessió d’ajuts als ens locals per diferents conceptes que suposen un total de més de 8 milions d’euros. Aquesta quantitat es distribueix en ajuts destinats a consultoris mèdics locals, per finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals, per subvencionar els serveis de cooperació i assistència tècnica dels consells comarcals i per a la realització d’activitats firals.

Part dels 8 milions d’euros també van destinats als ens locals a través del conveni signat amb la Fundació La Caixa per actuacions de conservació de la biodiversitat, d’un conveni de col·laboració amb el Banc dels Aliments i d’un tercer signat amb el Conselh Generau d’Aran.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que aquesta quantitat se suma als 16 milions d’euros que la corporació aportarà als ajuntaments per avançar els pagaments que els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya acumulen amb els municipis de la demarcació de Lleida. Segons indica Reñé, “esdevindran una bombona d’oxigen per l’economia municipal i permetran millorar la liquiditat dels consistoris”.

Mostrar formulari de contacte