Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Diputació liquidarà aquesta setmana els 16 milions d'ajut als ens locals

La Diputació liquidarà aquesta setmana els 16 milions d'ajut als ens locals

L'acord facilita cobrir despeses de serveis com ara llars d'infants i serveis escolars

18/04/2012 17:10

La Diputació de Lleida liquidarà aquesta setmana el pagament dels 16 milions d’euros corresponents a les ajudes pel finançament dels municipis. Així ho ha anunciat el president de l'ens, Joan Reñé, que ha explicat que ja s’ha efectuat el pagament de la primera remesa de prop d'11 milions d'euros. 

Això suposa el 65% de l’import total i que, com a màxim divendres, es liquidarà la resta. El president de la Diputació ha destacat l’agilitat amb la que s’ha pogut treballar “perquè la situació econòmica dels ajuntaments és complicada i era molt important que poguessin rebre aquest pagament el més aviat possible per fer front a la despesa ordinària”.

La Diputació de Lleida ha aportat 16 milions d’euros per a despeses de llars d’infants, conservatoris, escoles de música, serveis escolars dels consells comarcals i el fons de cooperació local d’ajuntaments i consells. Reñé ha explicat que s’han acollit a aquest conveni un total de 229 municipis de la demarcació de Lleida.

Reñé ha inaugurat el curs en la inauguració del curs ‘100 mesures concretes per contenir i reduir la despesa als ens locals’. N'ha parlat el gerent de la Diputació, Alexis Guallar.

L’objectiu del curs, al que s’han inscrit més d’una setantena de persones, és millorar l’eficiència i l’eficàcia de les entitats locals de les comarques lleidatanes en l’àmbit de la gestió de personal, contractació i funcionament administratiu general.

Mostrar formulari de contacte