Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Diputació de Lleida aprova una partida de 3 milions d'euros per al manteniment de carreteres de l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Solsonès

La Diputació de Lleida aprova una partida de 3 milions d'euros per al manteniment de carreteres de l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Solsonès

A les vies locals del Pallars, l'Alta Ribagorça i l'Aran s'hi destina 2,5 milions; i a les de la plana de Lleida, 6,5 milions
La vall de Tost
22/01/2021 11:12

El Ple de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest dijous l'adjudicació dels contractes de conservació semi-integral a les carreteres de la xarxa viària de la corporació, incloses en tres zones diferents i per a les properes 3 anualitats, amb possibilitat de pròrroga. El pla té un pressupost de més de 12.100.000 euros. Respecte a la darrera adjudicació el pressupost s'ha incrementat un 4%.

Pel que fa a la zona 2, que comprèn les comarques de l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Solsonès, es compta amb un pressupost de poc més de 3 milions d'euros i s'ha adjudicat a la unió temporal d'empreses (UTE) formada per Romà Infraestructures i Serveis, SAU-M i J. Gruas. La zona 3, que inclou el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Aran i l'Alta Ribagorça, tindrà una partida de 2,5 milions d'euros i se n'encarregarà la UTE formada per Romero Polo i SAU Cervós.

Pel que fa a la zona 1, que inclou el Segrià, les Garrigues, el Pla d'Urgell, la Noguera i la Segarra, el contracte s'adjudica per un valor de 6,5 MEUR i s'ha concedit a la UTE formada per Sorigué ACSA Conservació d'Infraestructures i Arnó Infraestructuras SLU.

D'altra banda, la comissió de Salut Pública ha aprovat el programa d'actuacions de la Diputació de Lleida en matèria d'assistència i cooperació als ajuntaments de la demarcació en l'àmbit de la salut pública per a l'exercici 2020 i següents. En l'apartat de mocions, s'ha aprovat per unanimitat la presentada pel grup d'ECP de proposta de mesures i accions per a l'eradicació de la violència masclista, excepte el punt que feia referència a sumar-se a la xarxa de ciutats lliures del tràfic de dones i persones, atès que els grups d'ERC i JxCat han argumentat que aquesta acció ja s'està fent.

També s'ha aprovat per unanimitat la moció presentada pels grups polítics del PSC i Unitat d'Aran respecte a l'impuls a la creació de la taula per a l'impuls dels projectes Next Generation a les Terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran, de reducció d'emissions, digitalització del territori i de les seves empreses i fer possible el compliment dels objectius pel desenvolupament sostenible (ODS). Finalment, també s'ha aprovat per unanimitat la moció presentada per C's per la promoció dels càmpings de la demarcació i la prevenció meteorològica per a garantir-ne la seguretat.

 

Mostrar formulari de contacte